Nikah Şekeri Ne Zaman Dağıtılmalı

        NL-07-1-4017    Nikah Şekeri Firmaları Ankara ile ilgilidir:   Nikah şekerini yaptırmak için öncelikle, Nikah dairesinden gün alması gereken çiftler, almış oldukları bu güne ve saate ait Nikah şekerini bastırarak yakınlarına göndermektedirler. Bu durum ise geç bir zamana bırakılmaktadır. Kimileri Nikahtan bir hafta önce davetiye dağıtımına başlarken, kimiler ise 3 – 4 gün önce Nikah şekerini dağıtmaktadır. Ancak bu oldukça yanlış bir yaklaşımdır.

Nikah şekeri genellikle, Nikahtan bir ay kadar önce dağıtılmalıdır. Bu sayede, Nikah şekerini alan tanıdıklarınızın Nikah günü ve saatinde, hiç kimseye randevu vermemeleri olanaklı hale gelecektir; ve dolayısıyla da Nikah şekeri bastırdığınız kadar kişinin Nikahınıza gelmesi olası bir durum halini alacaktır. Kimsenin neden gelmediğini sorma hakkına sahip olmayan kişiler, Nikah şekerini Nikahtan bir kaç gün önce dağıtan kişilerdir.
Nikah şekerini şehir dışındaki birine verecekseniz eğer, bunun için posta yolunu seçeceksiniz demektir; ve postada da sürekli karışıklıklar ve gecikmelerin yaşanması ihtimali bulunmaktadır. Bu nedenle, bu kişilerin davetiyelerini Nikahtan bir ay öncesinden de önce postaya vermeniz sizin açınızdan, ve şehir dışından gelecek olan konuklarınız açısından oldukça gerekli bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

Yayım tarihi
Davetiyeci olarak sınıflandırılmış

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir