Her bütçeye uygun ekonomik fiyatlı davetiye çeşidi

davetiyeebruebru_2561Düğün davetiyesi, evlilik öncesi düğün töreni yapılacağının çiftler tarafından eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa, yakınlara duyurulması ve bu özel günün mutluluğunun paylaşılması için davet gönderme yöntemlerindendir. Kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Evlenecek çiftler düğün davetiyesi tasarımı yapan,davetiye hazırlayan firmaya giderek örnekleri görmektedir. Örnekler arasından görsel olarak seçim yapıldıktan sonra davetiye içerisine yazılacak evliliği duyurma ve mutluluğu paylaşma yazısı seçilmektedir. Çiftler istedikleri takdirde davetiye içerisine yazılacak davet yazısını kendileri hazırlayabilmektedir.

Düğün davetiyesi seçiminde davetiye ebatları, kartı, yazı sitili, yazı rengi, davetiye üzerinde bulunan görseller zevke göre seçilmektedir. İsteğe göre varak yaldızlı yazı yazdırılabilmekte, Çeşitli süs objeleri ile görsel güzellik katılan davetiyeler de yaptırılabilmektedir.

Kişiye özel tasarlanan davetiyeler davetiye kartı, yazı çeşidi, boyutları, davetiye şekli, açısından benzersiz olmaktadır ve yoğun ilgi ve talep görmektedir. Web sitesi bulunan davetiye satışı gerçekleştiren firmalara İnternet üzerinden de davetiye siparişi verilebilmektedir. Her bütçeye uygun ekonomik fiyatlı davetiye çeşidi bulunmakta ve belirli sayının üzerindeki siparişlerde fiyat indirimleri uygulanmaktadır.

Yayım tarihi
Davetiyeci olarak sınıflandırılmış

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir